Nationale Proofset Collectie

Officiële Nationale Proofset Collectie

Officiële Nederlandse Euromunten in de hoogste kwaliteit

Speciaal voor verzamelaars wordt er elk jaar een set uitgegeven met daarin de nieuwste Nederlandse Euromunten in de allerhoogste verzamelkwaliteit. De Nationale Proofset. Deze set met munten bevat een schitterend exemplaar van elke nieuwe munt die dat jaar is uitgegeven, geslagen in Proof kwaliteit. Wat is Proof kwaliteit, vraagt u zich af? Op deze pagina leest u er alles over.

Waarom is de Nationale Proofset Collectie iets voor u?

Alle munten zijn geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit: Proof
De euromunten worden geleverd in een fraai ontworpen verpakking
U ontvangt elke levering een schaarse Proofset met de direct al zeldzame 1 en 2 cent munten
U krijgt voorrang op levering van de nieuwste Proofsets
Profiteer van het kennismakingsaanbod* en betaal € 69,95 (later  79,95)

* De kennismakingsprijs is geldig met uw promotiecode.

Elke Proofset bevat (minstens) acht munten

De Nationale Proofset bevat maar liefst acht Nederlandse Euromunten, oplopend in nominale waarde van 1 Eurocent tot 2 Euro. Dat maakt de set gelijk al bijzonder. De munten van 1 en 2 Eurocent zijn namelijk vanaf het moment dat ze geslagen zijn direct zeer zeldzaam. De munten van 1 en 2 cent worden namelijk niet meer gebruikt in het gewone betaalverkeer. De munten worden dus speciaal voor verzamelaars ontwikkeld.

Bovendien komt het regelmatig voor dat een Proofset een exclusieve gratis munt of herdenkingsuitgifte bevat. De Proofset van 2017 bevatte bijvoorbeeld een bijzondere gekleurde 2 Euromunt die speciaal was ontwikkeld voor de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander. Deze munt was alléén in de Proofset verkrijgbaar.

Strikt gelimiteerde oplage

Overigens is elke munt uit een Nationale Proofset direct al zeldzaam. Er worden namelijk weinig Nederlandse sets met munten in deze uitzonderlijk hoge verzamelkwaliteit geslagen. In 2017 waren er bijvoorbeeld slechts 4.000 Proofsets verkrijgbaar. Soms is de oplage zelfs nog lager. Vaak zijn deze sets dan ook al snel uitverkocht.

Daarom bieden wij u de officiële Nationale Proofset Collectie aan. Als u zich intekent op deze collectie, hoeft u geen enkele zeldzame Proofset meer te missen. Bovendien wordt u ook periodiek een andere set uit een voorgaand jaar aangeboden. Geheel vrijblijvend. Klik daarom hier om direct naar de pagina te gaan waar u voordelig kennis kunt maken met de Nationale Proofset Collectie.

.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.