Reserveer nu uw Nationale Proof Set 2020

ële Nationale Proofset Collectie reserveren

Ja, graag teken ik in op de officiële Nationale Proof Set 2020. Ik ontvang deze nieuwe Nederlandse muntset nu voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 69,95 (in plaats van later € 79,95). De Nationale Proof Set wordt geleverd in de hoogwaardige verzamelcassette en met een exclusieve uitgave van de zilveren Eurovisie Songfestival Herdenkingsuitgifte. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Officiële Nationale Proof Set Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de andere schaarse Nationale Proof Sets aangeboden.

Tevens profiteert u van een voorrangsregeling op de nieuwe sets, die jaarlijks zullen verschijnen. Deze worden u gegarandeerd aangeboden voor de officiële uitgifteprijs. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële Proof Set 2020
Metaal: Koper/Nikkel
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Gewicht: 42,92 gram
Oplage: 3.000 stuks wereldwijd
Prijs: Nu slechts € 69,95 (later € 79,95)