Reserveer nu uw Nationale Proof Set 2022!

Officiële Nationale Proofset Collectie reserveren

Ja, graag teken ik in op de officiële Nationale Proof Set 2022. Ik ontvang deze unieke Nederlandse muntset nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 69,95 (in plaats van later € 79,95). De Nationale Proof Set wordt geleverd in de hoogwaardige verzamelcassette en met de exclusieve zwaar verzilverde Aarde-uitgifte. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.
Specificaties
Uitgifte: Officiële Proof Set 2022
Metaal: Koper/Nikkel
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Gewicht: 42,92 gram
Oplage: 3.000 stuks wereldwijd
Prijs: Nu slechts € 69,95 (later € 79,95)
Inclusief: Zwaar verzilverde Aarde-uitgifte
Meer informatie

Eerste Proof Set met nieuw Muntmeesterteken

Na vijf jaar heeft Nederland sinds 1 januari 2022 weer een nieuwe Muntmeester. Elke Muntmeester heeft een eigen teken dat, vanaf het moment van aantreden, op de Nederlandse munten wordt geslagen. Het nieuwe teken is de Raaf, het teken van onze Muntmeester Bert van Ravenswaaij. De Nationale Proof Set 2022 bevat de allereerste Proofmunten waarop dit nieuwe Muntmeesterteken is aangebracht.

Nieuw Nederlands Muntmeesterteken

De vier elementen - Aarde, vuur, lucht & water

Van 2022 tot en met 2025 staan de Nationale Proof Sets in het teken van de vier elementen: aarde, vuur, lucht en water. De serie start dit jaar met het element "Aarde". Dit zie je terug de zwaar verzilverde uitgifte in het midden van de set. Op de uitgifte zie je twee handen die een ontkiemend zaadje vasthouden. Omgeven door bladeren vormen de handen ook de stam van een boom. De zilveren "Aarde" uitgifte is alleen verkrijgbaar in de Nationale Proof Set 2022.

Geleverd in duurzaame muntverpakking

De Nationale Proof Set 2022 wordt geleverd in een duurzame verzamelcassette die geheel aansluit op het thema. Zo is de binnenzijde van deze speciale verpakking bedekt met hoogwaardig ECO-foam. U ontvangt dan ook een officieel Duurzaamheidscertificaat, welke meer informatie over de verpakking bevat. Daarnaast wordt uw waardevolle set geleverd met het Certificaat van Echtheid. Daaruit blijkt dat u 1 van de slechts 3.000 Jaarsets 2022 in Proof-kwaliteit heeft bemachtigd.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.