Reserveer nu uw Nationale Proof Set 2023!

Officiële Nationale Proofset Collectie reserveren

Ja, graag teken ik in op de officiële Nationale Proof Set 2023. Ik ontvang deze unieke Nederlandse muntset nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 79,95. De Nationale Proof Set wordt geleverd in de hoogwaardige verzamelcassette en met de exclusieve zwaar verzilverde Water-uitgifte. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Let op: De officiële Nationale Proof Set wordt één keer per jaar uitgegeven. Indien u zich aanmeldt voor de collectie, wordt u jaarlijks alleen de nieuwste set aangeboden voor de officiële uitgifteprijs. U ontvangt geen sets van voorgaande jaren en u zit nergens aan vast.

Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.
Specificaties
Thema: Vier Elementen - Water
Collectie: Officiële Nationale Proof Sets
Metaal: Koper/Nikkel
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Gewicht: 42,92 gram
Oplage: 3.000 stuks wereldwijd
Prijs: Nu slechts € 79,95
Inclusief: Zwaar verzilverde Herdenkingsuitgifte
Levering: Vanaf eind mei 2023

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.